Collega restaurateurs

Op deze pagina staan links naar mooie websites van collega restaurateurs. Hierdoor krijg je de informatie van verschillende mensen en verschillende invalshoeken. Alle projecten zijn weer anders en als de oplossing al is bedacht hoef je niet zelf het wiel weer opnieuw uit te vinden.

 

Quentin

 

 

Na een 3 jaar durende totale restauratie is de spijlbus van 1964 sinds juli 2005 weer op de weg. Een mooie site met duidelijke foto's en uitleg. De moeite waard om eens helemaal door te bladeren.

 

 

Leveranciers


VW SplitParts                                    

 

Bij SplitParts heb ik het plaatwerk wat ik niet kon of wilde maken gekocht. De pasvorm van deze platen is prima. Ook hebben ze een goede service.

 

 

Flexofit

Pferd

 

 

Met de afbraam- en doorslijpschijven van Flexovit en Pferd heb ik ontzettend goede ervaringen. Met name de doorslijpschijven van 1mm leveren zeer nauwkeurige slijpwerk op. Hiermee breng je relatief weinig warmte in het materiaal. Op de site van Pferd kun je, mocht het nodig zijn, gemakkelijk de diameter en/of het toerental van het gereedschap uitrekenen.

 

 

HD handel

 

 

 

Werkkleding en werkschoenen koop ik gewoonlijk bij HD handel in Hengelo. Deze mensen leveren een goede kwaliteit en service.

 

 

 

Handige websites

 

 

 

Volkswagen startpagina               

Handige site met alle wetenswaardigheden over de volkswagen.

 

 

 

At Leksanized                                    

 

heeft voor mij de basis van Bossienbus gemaakt. Ook hebben ze voor mij de problemen op de site hersteld toen er na een update geen wijzigingen meer konden worden uitgevoerd.

 

 

 

 The Samba                                    

 

Op deze site heb veel info verzameld over b.v. Tekeningen, Elektrische schema's, Lakkleuren, Owners manuals

 

 

 

Ledtuning                                    

Op deze site, bij technische info, kun je mooie calculatoren voor het berekenen van draaddoorsnedes en weerstand waardes

 

It's Leksanized...